Zdrowe lokalne produkty uhonorowane

  • 08.07.2020, 17:20
  • Wioletta Wojnicka
flesz_dziedzictwo_kulinarne_20200708.mp4
loadingŁaduję odtwarzacz...
Certyfikaty “Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury, Powiśle” wręczone. Tym samym do sieci dołączyły nowe podmioty. Działalność sieci to nie tylko promocja regionu, ale oferta zdrowej, tradycyjnej, lokalnej żywności. Uzyskanie takiego certyfikatu to nie jest prosta droga, bo trzeba przejść procedurę sprawdzającą.

              

Wioletta Wojnicka

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe